Kelnersmes Milo

Kunststof kelnersmes met rvs onderdelen. Bestaat uit een flesopener, kurkentrekker en foliesnijder.

  • Afmetingen: 13,5 x 4 x 1,3 cm
  • Drukafmetingen: 7 x 1 cm
  • Gewicht: 69 g

Praktisch, functioneel, gepersonaliseerd

U kunt uw aanbod van dranken combineren met een handig en simpel instrument dat er ook voor zorgt dat uw klanten u zich herinneren. Het multifunctionele kelnersmes met flesopener Milo is een veelzijdig relatiegeschenk dat altijd op prijs wordt gesteld. U kunt het product ook gebruiken om uw merk te promoten door het te personaliseren. Dankzij zijn lichtheid (69 g) en compacte afmetingen (13,5x1,3x4 cm) is dit een zeer handzaam kelnersmes.

Gebruikstoepassingen

Het multifunctionele kelnersmes met flesopener Milo kan samen met uw dranken worden gegeven of tijdens beurzen en evenementen worden uitgedeeld. Het is ook een leuk cadeau bij andere gelegenheden: u kunt het bijvoorbeeld aan uw medewerkers geven op bedrijfsfeesten buiten of tijdens evenementen die u sponsort.

Het perfecte kelnersmes voor u

Het artikel is verkrijgbaar in zwart en wit en kan op verschillende wijzen gepersonaliseerd worden. Het handvat kan in het midden (een gedeelte van 70x10 mm) bedrukt worden met één- of tweekleurige tampondruk. Voor de eerste kleur heeft u de keuze uit 12 standaardopties of kunt u een eigen voorkeur opgeven. De tweede kleur is optioneel, hier heeft u de mogelijkheid een van de 11 opties of uw eigen kleur te kiezen. Ook is het mogelijk om een gedeelte van het armpje te bedrukken (20 x 3 mm) door middel van twee technieken: tampondruk met 1 of 2 kleuren, met de hierboven beschreven wijzen, of lasergravure.

Producten om met het multifunctionele kelnersmes te combineren

Als u een bedrijfsfeest buiten organiseert, kan onze koeltas een geweldige gepersonaliseerde gadget zijn om aan uw medewerkers te schenken. Daarnaast hebben we ook vele andere vrijetijdsartikelen.