Papieren servetten

Papieren servetten van zuivere cellulose met 2 lagen. Verkrijgbaar in vierkante formaten en personaliseerbaar in één kleur.

Gepersonaliseerde Papieren Servetten

Servetten van puur cellulose vezel, beschikbaar in wit in de formaten 16,5 x 16,5 of 12x12,5 cm, bedrukbaar met logo of ontwerpen naar keuze!

Druk je gepersonaliseerde papieren servetten af tegen ongelooflijke prijzen

Vanaf vandaag biedt Pixartprinting een nieuw product in de "horeca"-reeks aan en breidt zo je zakelijke tools in de horecasector verder uit.

De nieuwe gepersonaliseerde papieren servetten van Pixartprinting zijn beschikbaar op de website tegen ongelooflijke prijzen, met een brede waaier aan personalisatiemogelijkheden naar keuze.

Je kunt je gepersonaliseerde servetten direct via het web aankopen, door het formaat en de drukkleur die je het meest bevalt te bestellen; probeer een offerte te maken, het is makkelijk en snel!

Er zijn 2 formaten beschikbaar en heel veel drukkleuren om je gepersonaliseerde servetten aan te passen aan de stijl van je inrichting.

Servetten met logo en naam van je bar of restaurant

Het is belangrijk om een gecoördineerd imago van je merk te hebben, ook voor een horecaonderneming.

Kies de papieren servetten van Pixartprinting en bestel ze samen met de papieren placemats of PVC placemats om een gecoördineerd imago van je bar, je restaurant, je pizzeria te creëren.

Bekijk ook onze gepersonaliseerde papieren bekers en onze sectie voor voedselverpakking voor afhaal. Aarzel niet om je papieren servetten nu te bestellen en vergeet de andere Pixartprinting producten niet die nuttig zijn voor het inrichten van je locaties!