Photobooth fotoframe

Elke speciale gelegenheid verdient te worden vereeuwigd met een foto. Print je eigen frame, gepersonaliseerd met afbeeldingen en teksten, en creëer een uniek album op bruiloften, verjaardagen en vele andere feesten.

Photo Booth: verras uw gasten met onze nieuwe fotoframes en props voor leuke selfies!

Organiseert u een speciaal evenement en wilt u uw gasten op originele wijze verrassen? Onze Photo Booths zijn de perfecte manier om uw feest op te leuken! Uw gasten kunnen vrolijke foto's maken met de fotoframes die helemaal bij de gelegenheid passen. Zo kunt u unieke fotoherinneringen maken die u kunt delen met uw vrienden op social media of in uw fotoalbum kunt bewaren.

Bruiloften, afstudeerfeesten, verjaardagen, doopfeesten of bedrijfsetentjes. Onze Photo Booths worden op talloze gelegenheden gebruikt. Ons fotoframe vormt de perfecte achtergrond voor uw foto's en met de verschillende originele props kunnen uw gasten zich helemaal uitleven!

Bestel uw nieuwe Photo Booth online, voor bruiloften, afstudeerfeesten en andere bijzondere gelegenheden

Op onze site vindt u een uitgebreid aanbod aan fotoframes en props voor unieke selfies. De Photo Booth van Pixartprinting is dankzij de bijzondere eigenschappen ideaal voor talloze gelegenheden. Het is een licht maar duurzaam product, gemaakt van stevig honingraatkarton. Het frame is 80x120 cm en u kunt de perfecte afmetingen kiezen voor de opening in het midden.

We bieden u een grote selectie modellen zodat de Photo Booth bij diverse gelegenheden gebruikt kan worden. Bij het frame kunt u bijhorende fotoprops bestellen, waarmee uw gasten zich helemaal kunnen inleven in het thema.

Kies het model Photo Booth dat u wenst en bestel het in een paar klikken! Het wordt direct thuisbezorgd met onze snelle en stipte leveringen. Op de productpagina kunt u direct de prijs en voorziene levertijd zien. Bovendien staat onze klantenservice altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen.

Thema Photo Booths en andere ideeën voor feesten en bijzondere gelegenheden

Het uitgebreide assortiment van Pixartprinting bevat een breed scala aan gadgets, die heel leuk zijn voor feesten en bijzondere gelegenheden. Met onze Photo Booths kunnen u en uw vrienden leuke en unieke foto's maken, en met de andere originele accessoires verrast u uw gasten.

Kijk bijvoorbeeld eens naar onze silicone polsbandjes, die u kunt verfraaien met een opschrift of ontwerp dat speciaal voor uw evenement gedrukt wordt. Met onze ballonnen en papieren bekers kunt u uw locatie op een originele manier versieren.