Thermosbeker Torino

Dubbelwandige beker met schroefdop en schuifopening. De buitenkant is van rvs en de binnenkant is van AS-kunststof. Maximale inhoud 450 ml.

  • Afmetingen: 21,6 x ø 7 cm
  • Gewicht: 214 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Uw merk tijdens sportwedstrijden

Zoekt u een manier om uw merk te promoten bij allerlei gelegenheden, dan is thermosfles Torino iets voor u. Deze betrouwbare drinkbeker van rvs en AS-kunststof met schroefdop en schuifopening is ideaal tijdens sportieve evenementen: gebruikers zullen blij zijn met de ruime inhoud, wel 450 ml, van dit artikel dat een hoogte heeft van 25 cm en een diameter van 7 cm. Geef dit promotiegadget cadeau aan uw klanten cadeau en biedt een praktisch geschenk.

Het model dat bij u past

U kunt kiezen uit vier verschillende kleuren: zwart, koningsblauw, wit en oranje. Voor de personalisatie kunt u gebruik maken van een oppervlak van 20x45 mm aan de bovenkant van de beker: print uw logo of boodschap door middel van tampondruk met 1 of 2 kleuren. Als eerste kleur zijn er 12 standaardkleuren beschikbaar, of kies voor een aangepaste kleur. De tweede kleur is optioneel: wilt u deze toepassen, dan zijn er behalve uw aangepaste kleur ook 12 standaardkleuren.

Gebruikstoepassingen

Deel dit relatiegeschenk uit tijdens sportieve beurzen. Bent u sponsor van dit soort evenementen of organiseert u ze zelf voor uw onderneming, dan scoort u zeker punten met dit geschenk. De thermosbeker kan ook op kantoor worden gebruikt en is daarmee altijd een welkom gadget.

Andere handige producten voor sport en vrije tijd

U vindt hier andere vrijetijdsartikelen, zoals de smartphone-armband ,bij de gepersonaliseerde gadgets.