Masker met filter Trumask™: herbruikbaar, comfortabel en personaliseerbaar

Het masker is een accessoire dat we de komende maanden zullen moeten dragen, totdat het besmettingsrisico van Covid-19 zo goed als geweken is. Ook nu al hebben we een masker nodig voor alles wat we buiten de deur willen ondernemen: naar ons werk gaan, boodschappen doen in de supermarkt of een stukje wandelen. Het masker helpt ons om onze gezondheid en die van anderen te beschermen. Precies daarom is het zo belangrijk om te kunnen rekenen op een veilig en comfortabel product, dat we dag na dag kunnen gebruiken, op weg naar het dagelijks leven dat we in deze moeilijke tijd hebben moeten missen. Het masker met filter Trumask™ is ontworpen om u een kwalitatief, doeltreffend product te bieden dat ook geschikt is voor langdurig gebruik. Het heeft een geïntegreerd filter met een filterefficiëntie van 90% en is waterafstotend. U kunt uw nieuwe filtermasker personaliseren om vorm te geven aan een uniek en origineel product. Daar zijn maar een paar klikken op deze pagina voor nodig. Zodra u alles heeft ingesteld naar uw wensen, kunt u uw bestelling plaatsen en ontvangt u uw nieuwe maskers rechtstreeks thuis met onze punctuele verzendmethodes.

Waarom kiezen voor onze nieuwe maskers met filter Trumask™?

Het masker met filter Trumask™ is comfortabel en licht en geschikt voor langdurig contact met de huid. Het heeft een ergonomisch ontwerp en is gemaakt van hoge kwaliteit materiaal. De meerlaagse filterende stof zorgt voor zo schoon mogelijke lucht om in te ademen:

  1. Eerste binnenlaag van 100% polyester, gecertificeerd voor langdurig contact met de huid. Ademend en licht.
  2. Tweede filter- en waterafstotende laag van 100% polypropyleen. Het filter garandeert een filterefficiëntie van meer dan 90% tot aan 25 wasbeurten. Het filter van de Trumask™ is licht en dun, maar net zo effectief. U kunt er dus makkelijker door ademen, ook bij langdurig gebruik.
  3. Derde buitenlaag van 100% polyester, waterafstotend, elastisch en kreukvrij.

Het masker kan worden gewassen en gedesinfecteerd met een neutraal schoonmaakmiddel. En het kan ook worden gewassen in de wasmachine tot 60 graden. Bovendien is het masker met filter voorzien van handige afstelbare lussen, waardoor het masker volledig om het gezicht sluit. Het is verkrijgbaar in 2 verschillende maten en geschikt voor de hele familie:

  • Maat Volwassene Large: 24 x 14.8 cm.
  • Maat Volwassene Medium: 21.8 x 12.5 cm.

Personaliseer uw nieuwe masker met filter: kies de stijl die bij u past!

Bij Pixartprinting is 'personalisering' het sleutelwoord. Onze nieuwe maskers met filter Trumask™ zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en patronen. U kunt kiezen uit meer dan 270 ontwerpen om uw originele stijl vorm te geven en het masker te matchen met uw favoriete outfits. U kunt zelfs een uniek masker ontwerpen door op de buitenkant het logo van uw bedrijf of vereniging af te drukken en uw kleuren, al vanaf een enkel exemplaar!

Hoe zet u het nieuwe Trumask™ op?

Alvorens u het nieuwe masker voor het eerst gebruikt, dient u het met de hand of in de wasmachine te wassen. Wanneer het gedesinfecteerd is, kunt u het masker eenvoudig opzetten met de verstelbare lussen. Daarna sluit u het op uw gezicht aan met de neusbrug en de verstevigde naden.

De bijdrage van Pixartprinting aan de Covid-19-uitdaging

Ook in deze bijzonder moeilijke tijden is Pixartprinting er. We stellen onze passie en nieuwste printtechnologieën beschikbaar om nuttige en doeltreffende producten te maken, die instellingen, bedrijven en professionals kunnen helpen om de Covid-19-uitdaging te winnen. We hebben een 'Coronaviruscrisis'-pagina aangemaakt op onze website, waar we al onze beste ideeën hebben geplaatst om u te helpen deze noodsituatie het hoofd te bieden. Organiseert u een initiatief in verband met de Covid-19-noodsituatie en kunnen wij u helpen met onze afdrukservice? Neem dan contact op met custom.solutions@pixartprinting.com.