Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

De ideale sporttas

In een wereld die steeds sneller gaat is snelheid essentieel. Verlies geen seconde van uw vrije tijd met plunjezak Missouri: dankzij het handige sluitsysteem pakt u uw sportkleding in een oogwenk in en uit. Het formaat van dit artikel (45 cm hoog met een diameter van 26 cm) zorgt dat u er al uw spullen in kwijt kunt. De tas is licht van gewicht (93 gr) en biedt alle bewegingsvrijheid, ook dankzij de verstelbare schouderband.

Laat deze plunjezak het woord voor u doen

Promoot uw merk ook in uw vrije tijd en personaliseer dit product met uw logo of boodschap. Via zeefdruk met 1 of 2 kleuren hebt u hiervoor een oppervlak van 270 x 250 cm in het midden van de tas tot uw beschikking. Voor de eerste kleur kunt u kiezen uit 11 standaardkleuren plus uw aangepaste kleur; voor de tweede kleur, die optioneel is, kunt u een aangepaste kleur gebruiken of kiezen voor een van de 10 standaardopties.

Bepaal in welke kleur u de katoenen plunjezak wilt hebben. Er zijn 6 kleuren beschikbaar: zwart, wit, rood, appelgroen, natuurlijk wit en royal blauw.

Uw merk tijdens sportieve activiteiten

De katoenen plunjezak Missouri komt bij het sporten altijd van pas en is een ideaal product voor wie in zijn vrije tijd graag traint. Geef dit artikel cadeau op evenementen in de fitness en wellness-sector. Iedereen die graag sport kan een dergelijke tas wel gebruiken: geef hem ook cadeau aan uw klanten en werknemers.

Onze sportartikelen

Speel in op de behoeften van klanten en werknemers die graag sporten, hiervoor zijn ook andere personaliseerbare artikelen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een smartphone-armband, zodat ze ook tijdens hun training naar muziek kunnen luisteren. Zorg ook voor de juiste sportkleding: in het assortiment vindt u t-shirts voor dames en voor heren.