Staand textielframe

Twee modellen en vier formaten: het vrijstaande frame is een origineel en doeltreffend middel om uw producten in winkels of op beurzen te promoten. Gebruik het voor de inrichting van uw etalages of de decoratie van uw ruimtes of zet het op strategische plekken om nuttige informatie te verstrekken aan uw klanten.

  • Met steunvoeten

Beursdisplays met steunvoetjes

Wilt u uw etalages op originele wijze inrichten, maar bent u het gewone materiaal zat? Wilt u de aandacht van voorbijgangers trekken met special effects? Pixartprinting heeft reclamemateriaal dat perfect is voor elke gelegenheid: onze staande textielframes.

Deze reclamedisplays bestaan uit 4 aluminium profielstukken die met hoekstukjes aan elkaar verbonden zijn en voorzien zijn van een gleuf om de doeken eenvoudig te plaatsen. Om de montage nog sneller te maken en de doeken perfect op te spannen, hebben we aan de rand van de doeken een siliconen of pvc band genaaid, keder genaamd, waardoor de doeken stevig blijven en de montage nog makkelijker wordt.

Onze beursdisplays zijn bovendien voorzien van twee of vier steunvoetjes, afhankelijk van de afmetingen, waardoor het frame stabiel staat.

Welke personaliseringsopties zijn er?

Maak uw reclamemateriaal echt uniek met deze opties:

  • 2 modellen: enkelzijdig of dubbelzijdig (voor- en achterkant kunnen gelijk zijn of verschillend; de enkelzijdige frames hebben een aluminium paneel aan de achterkant)
  • 4 formaten: 70 x 100 cm, 100 x 200 cm, 200 x 200 cm, 300 x 200 cm
  • bestel een afdruk en frame of alleen een afdruk

Het enkelzijdige model heeft een 100% polyester doek met elastische eigenschappen, waardoor hij vouwbestendig is. Het dubbelzijdige model bestaat echter uit een doek met een matte achterkant waardoor eventuele objecten achter het doek niet doorschijnen. Bij beide modellen worden de kleinste details weergegeven in de stralendste kleuren, dankzij de hoge afdrukkwaliteit.

Gebruikstoepassingen

Perfect om kantoren, etalages en alle soorten promotionele ruimtes mee in te richten. Onze staande textielframes zijn geschikt voor talloze gelegenheden: seizoensaanbiedingen, uitverkopen, maar ook voor kantoren of beurzen. Het frame blijft hetzelfde, maar de doeken veranderen! Kies het frame dat het beste bij uw merk past en richt uw ruimtes in!