Visitekaartjeshouder Singapore

Visitekaartjeshouder van gesatineerd metaal. Geschikt voor ongeveer 10 kaartjes.

  • Afmetingen: 9,3 x 6 x 0,5 cm
  • Gewicht: 54 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Voor een elegante presentatie

Vindt u het uiterlijk van spullen minstens even belangrijk als het gebruiksgemak? Visitekaartjeshouder Singapore, beschikbaar in zilver, voldoet aan deze vereisten. Deze compacte (9,3x0,5x6 cm) en lichte houder (slechts 54 gr) biedt plaats aan 10 visitekaartjes: gebruik hem voor het uitdelen van uw contactgegevens en uw presentatie zal altijd onberispelijk zijn. Daarom is visitekaartjeshouder Singapore altijd een gewaardeerd relatiegeschenk: geef hem cadeau aan uw klanten, en profiteer van de personalisatiemogelijkheden om uw merk te promoten.

Uw merk op deze visitekaartjeshouder

Print uw logo of boodschap op de voorzijde aan de buitenkant en kies uit twee druktechnieken: tampondruk met 1 of 2 kleuren (op een oppervlak van 65x30 mm) of lasergravure (op een oppervlak van 95x60 mm). Bij tampondruk heeft u voor de eerste kleur de keuze uit 12 standaardmogelijkheden; ook kunt u een aangepaste kleur opgeven. Voor de tweede kleur, die optioneel is, zijn er 11 kleuren beschikbaar. Ook hier kunt u uw aangepaste kleur uploaden.

Gebruikstoepassingen

Gebruik dit artikel ook op beurzen en evenementen: geef dit elegante geschenk cadeau aan bezoekers zodat ze steeds aan u -en vooral aan uw merk - zullen denken. Ook kunt u deze visitekaartjeshouder gebruiken tijdens uw gewone werkzaamheden: met dit product presenteert u uzelf altijd op elegante wijze.

Producten om met de visitekaartjeshouder te combineren

Print bij ons ook de visitekaartjes voor in dit product; heeft u te weinig tijd om ze te bestellen, dan zijn er ook vooringestelde visitekaartjes . Ook vindt u in het assortiment een ruime selectie promotionele gadgets.