Notitieboekje A5 Gallery

A5-notitieboekje met zachte kaft van leerpapier, gelijmd gebonden met 80 gelinieerde pagina's van ongecoat ivoorwit papier 70 g.

  • Afmetingen: 20,6 x 14 x 0,8 cm
  • Gewicht: 181 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

De juiste stijl voor uw klanten

Praktisch, stijlvol en altijd geschikt: als u op zoek bent naar het perfecte geschenk voor uw klanten, is ons Notitieboekje A5 Gallery het antwoord. Dankzij de personaliseringsopties kunt u uw logo of bericht op de kaft printen.

Creëer het perfecte notitieboekje

Het notitieboekje heeft een zachte kaft van leerpapier, is gelijmd gebonden met 80 gelinieerde pagina's van ongecoat ivoorwit papier 70 g. Dankzij de bescheiden afmetingen (20,6x0,8x14 cm) en gewicht (181 g) is het Notitieboekje A5 Gallery makkelijk mee te nemen.

U kunt het notitieboekje aan uw wensen aanpassen door de kleur van de kaft te kiezen: appelgroen, oranje en magenta. En u kunt kiezen voor een eenkleurige zeefdruk van 90x170 mm. Daarvoor zijn 12 kleuren beschikbaar, of u kiest voor een gepersonaliseerde Pantone-kleur.

Gebruikstoepassingen

Het Notitieboekje A5 Gallery is perfect om uzelf te introduceren bij nieuwe klanten of om trouwe klanten te belonen. U kunt ze uitdelen op promotie-evenementen, of tijdens uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Producten om te combineren met het Notitieboekje A5 Gallery

We hebben een groot assortiment producten voor op kantoor. Wilt u uw merk via uw klanten promoten, kijk dan eens bij onze gadgets.