Gun uzelf een cadeau
Uw aankopen lonen
5% als u
+ 125 € besteedt
10% als u
+ 250 € besteedt
20% als u
+ € 500 besteedt
Tot en met 31 juli geven wij u bij elke aankoop een waardebon cadeau voor een toekomstige bestelling *
Bereken de waarde van uw bon
verplaats de cursor
125€
500€
of voer het bedrag van uw bestelling in € in
De waarde van uw bon is:
6,25
Ontdek hoe het werkt en ontvang uw kortingsbon
Hoe werkt het?

Heel eenvoudig! Besteed een bedrag van meer dan € 125 (na aftrek van kortingen en btw en verzendkosten) en wij sturen u een e-mail met de kortingscode die u kunt gebruiken bij uw volgende bestelling!
Denk eraan dat elke waardebon 30 dagen geldig is vanaf de afgiftedatum.
Visitekaartjes
Visitekaartjes
Leaflets en Flyers
Leaflets en Flyers
Tijdschriften, Boeken, Catalogi
Tijdschriften, Boeken, Catalogi
Etiketten en stickers
Etiketten en stickers
Harde materialen
Harde materialen
Reclamebanners
Reclamebanners
Zelfklevend PVC
Zelfklevend PVC
Displays
Displays
Affiches en Posters
Affiches en Posters
Verpakkingen
Verpakkingen
* ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE ACTIE
Voor elke bestelling van € 125 of meer, geplaatst van 8/7/2019 tot en met 31/​7/2019, ontvangt u een bon met variërende waarde op basis van de uiteindelijke verkoopprijs exclusief btw en verzendkosten. De waardebon is 30 dagen geldig vanaf de afgiftedatum (uitgezonderd de waardebonnen die in augustus 2019 zijn uitgegeven, deze zijn tot en met 31/​8/​2019 geldig) en geldt voor het hele assortiment; de bon heeft geen geldwaarde, kan niet in combinatie met andere actiecodes, aanbiedingen of kortingen worden gebruikt en geldt niet voor eerder aangeschafte producten (eerdere aankopen gelden niet om aanpassingen te verkrijgen). De maximale waarde van elke waardebon is € 200,00. Als het totaalbedrag van de opdracht waarop de korting wordt toegepast overeenkomt met of lager is dan de waarde van de bon, is een betaling van € 1 vereist.
U ontvangt de waardebon alleen als u met creditcard, PayPal, Sofort, Klarna of via bankoverschrijving heeft betaald.
Pixartprinting behoudt zich het recht voor om de actie te allen tijde op te schorten of aan te passen.

BEREKENING VAN DE WAARDEBON
De waardebon wordt als percentage berekend over de uiteindelijke verkoopprijs, op basis van de prijscategorie waarin het totale betaalde bedrag valt, volgens de onderstaande tabel. Met uiteindelijke verkoopprijs wordt de prijs bedoeld die de klant betaalt na aftrek van enigerlei korting en exclusief kortingen en btw of andere dergelijke belasting, verzendkosten en andere eventuele kosten die naast de verkoopprijs van het product zijn aangegeven.
Er is geen dagelijkse limiet voor het aantal waardebonnen dat vergaard kan worden. Bij elke bestelling die in een van de prijscategorieën valt die in de tabel zijn aangegeven, wordt een unieke kortingscode gegenereerd die de klant voor een toekomstige bestelling kan gebruiken. Geannuleerde bestellingen geven geen recht op waardebonnen.
UITGAVE WAARDEBON
+ 125 € 5%
+ 250 € 10%
+ € 500 20%
WIJZE WAAROP DE KORTINGSCODE VERZONDEN WORDT
De kortingscode wordt verzonden naar het e-mailadres dat in de account van de klant is aangegeven, op de dag na de verzending van minstens één opdracht van de bestelling, en altijd na betaling via de hierboven genoemde manieren.

GEBRUIK VAN DE KORTINGSCODE
De kortingscode kan na ontvangst van de bevestigingsmail gebruikt worden. Dit hoeft niet per se voor de volgende bestelling te zijn.
Om de kortingscode te gebruiken, logt u in op de website en voert u de kortingscode in het veld "actiecode" in bij het maken van de prijsopgave. Nadat u op ACTIVEREN heeft geklikt, laat de prijsopgave de gereduceerde prijs zien. De kortingscode geldt voor alle beschikbare leverdata. Als de kortingscode eenmaal is gebruikt, kan hij niet opnieuw voor andere bestellingen worden gebruikt. De waarde van de kortingscode zal volledig worden opgemaakt bij de bestelling, ook als de kortingswaarde hoger is dan de bestelwaarde.

ONDERSTEUNING
Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met de klantenservice.