laten we
het delen!
50% krijgt u van ons
Gratis
verzending
EINDIGT 10/11
-25%
direct en

-25%
waardebon voor de volgende bestelling
ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN

*De aanbieding geldt voor etiketten op rol, die-cut contourstickers, kiss-cut contourstickers en stickers op vel, met gebruik van de actiecode 'STICKERS!', van 08/10 08:00 tot 10/​11 23:59. De aanbieding geldt voor de langste levertijd. De korting kan niet in combinatie met andere actiecodes, aanbiedingen of kortingen worden toegepast en geldt niet voor eerder aangeschafte producten of geannuleerde bestellingen.

Bij elke opdracht van etiketten op rol, die-cut of kiss-cut contourstickers en stickers op vel van 08/10/​2018 tot 10/​11/​2018 en met gebruik van de actiecode STICKERS!, ontvangt u een waardebon ter waarde van 25% van de uiteindelijke verkoopprijs exclusief btw en de verzendkosten. De waardebon is 30 dagen vanaf de afgiftedatum geldig (met uitzondering van de waardebonnen afgegeven na 20/​10/​2018, deze zijn geldig tot 20/​11/​2018) en kan gebruikt worden voor opdrachten met een minimale waarde van € 50 (exclusief btw) van de volgende producten: etiketten op rol, die-cut contourstickers, kiss-cut contourstickers en stickers op vel. De waardebon heeft geen geldwaarde, kan niet in combinatie met andere actiecodes, aanbiedingen of kortingen worden toegepast en geldt niet voor eerder aangeschafte producten (eerdere aankopen gelden niet om aanpassingen te verkrijgen). Het maximale bedrag per waardebon is € 100,00. Als het totaalbedrag van de opdracht waarop de korting wordt toegepast overeenkomt met of minder is dan de waarde van de bon, is een betaling van € 1 vereist.

Pixartprinting behoudt zich het recht voor om de actie te allen tijde op te schorten of aan te passen.

BEREKENING VAN DE WAARDEBON

De waardebon wordt berekend over de uiteindelijke verkoopprijs, d.w.z. de prijs die de klant betaalt na aftrek van enigerlei korting en exclusief btw of andere dergelijke belasting, verzendkosten en andere eventuele kosten die naast de verkoopprijs van het product zijn aangegeven.

Er is geen dagelijkse limiet voor het aantal waardebonnen dat vergaard kan worden. Bij elke opdracht die onder de actie valt wordt een unieke kortingscode gegenereerd die de klant voor een toekomstige bestelling kan gebruiken. Geannuleerde opdrachten en bestellingen geven geen recht op waardebonnen.

VERZENDING VAN DE WAARDEBON

De waardebon wordt verzonden naar het e-mailadres dat in de account van de klant is aangegeven, op de dag na de verzending van de opdracht.

DE WAARDEBON GEBRUIKEN

De waardebon kan na ontvangst van de bevestigingsmail gebruikt worden. Dit hoeft niet per se voor de volgende bestelling te zijn.

Om de waardebon te gebruiken, logt u in op de website en voert u de kortingscode in het veld "actiecode" in bij het maken van de prijsopgave. Nadat u op ACTIVEREN heeft geklikt, laat de prijsopgave de gereduceerde prijs zien. De kortingscode geldt voor alle beschikbare leverdata. Als de kortingscode eenmaal is gebruikt, kan hij niet opnieuw voor andere bestellingen worden gebruikt. De waarde van de kortingscode wordt volledig opgemaakt bij de bestelling, ook als de kortingswaarde hoger is dan de bestelwaarde.

ASSISTENTIE

Voor vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.