GA DE DREMPEL OVER!
De actie 'Ga de drempel over' is afgelopen. Maar er komen nog meer acties bij Pixartprinting.
ONTDEK >
*ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE ACTIE 'GA DE DREMPEL OVER'
Voor elke bestelling van € 150 of meer, geplaatst tussen 2/5/2017 tot en met 31/5/2017, ontvang je een bon met variërende waarde afhankelijk van de bestelprijs exclusief btw en verzendkosten. De waardebon is 30 dagen geldig vanaf de afgiftedatum en geldt voor het hele assortiment; de bon heeft geen geldwaarde, kan niet in combinatie met andere actiecodes, aanbiedingen of kortingen worden gebruikt en geldt niet voor eerder aangeschafte producten (eerdere aankopen gelden niet om aanpassingen te verkrijgen). Als het totaalbedrag van de opdracht waarop de korting wordt toegepast overeenkomt met of minder is dan de waarde van de bon, is een betaling van € 1 vereist.
Je ontvangt de waardebon alleen als je betaald hebt met creditcard, Paypal, Sofort Banking of bankoverschrijving.

BEREKENING VAN DE WAARDEBON
De waardebon wordt als percentage berekend op basis van de prijscategorie waarin het totale betaalde bedrag valt, volgens de onderstaande tabel. De waarde van de kortingsbon wordt berekend op basis van de uiteindelijke verkoopprijs - dit is de prijs die de klant betaalt na aftrek van enigerlei korting en exclusief btw of andere dergelijke belasting, verzendkosten en andere eventuele kosten die naast de verkoopprijs van het product zijn aangegeven.
Er is geen dagelijkse limiet voor het aantal waardebonnen dat vergaard kan worden. Bij elke bestelling die in een van de prijscategorieën valt die in de tabel zijn aangegeven, wordt een unieke kortingscode gegenereerd die de klant voor een toekomstige bestelling kan gebruiken. Als de bestelling wordt geannuleerd zal de korting niet worden toegepast.
UITGAVE WAARDEBON
150 - 249 € 5%
250 - 499 € 10%
+ 500 € 20%
VERZENDING VAN DE KORTINGSCODE
De kortingscode wordt via e-mail naar de klant verzonden (naar het e-mailadres zoals aangegeven in de account van de klant) op de dag na de verzending van minstens één opdracht van de bestelling, en altijd na betaling via de hierboven genoemde manieren.

GEBRUIK VAN DE KORTINGSCODE
De kortingscode kan vanaf de datum van verzending van de producten en na ontvangst van de bevestigingse-mail, gedurende de 30 daaropvolgende dagen gebruikt worden. Dit hoeft niet per se voor de volgende bestelling te zijn.
Om de kortingscode te gebruiken, log je in op de website en voer je de kortingscode in het veld 'promocode' in bij het maken van de prijsopgave. Nadat je op ACTIVEREN hebt geklikt, laat de prijsopgave de gereduceerde prijs zien. De kortingscode geldt voor alle op de website beschikbare leverdata. Als de kortingscode eenmaal is gebruikt, kan hij niet opnieuw voor andere bestellingen worden gebruikt. De waarde van de kortingscode zal volledig worden opgemaakt bij de bestelling, ook als de kortingswaarde hoger is dan de bestelwaarde. De kortingscode kan alleen voor één opdracht van een toekomstige bestelling worden gebruikt.

ONDERSTEUNING
Voor vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.
Pixartprinting behoudt zich het recht voor om de actie te allen tijde op te schorten of aan te passen.