PIXARTPRINTING LOGO CONTEST

We ontvangen en printen meer dan 8.000 grafische ontwerpen per dag, maar we hebben één idee nodig: dat van jou. Voor het eerst wil Pixartprinting je betrekken bij het creëren van één van zijn ontwerpen: een nieuw idee voor een logo.

Deadline: 1 september 2016.

LAAT JE CREATIVITEIT DE VRIJE LOOP

We willen een logo dat onze waarden weerspiegelt en zoeken grafische vormgevers en creatieve geesten die hun originele ideeën met ons willen delen. Ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn? Doe mee aan onze wedstrijd!

UPLOAD JE ONTWERP

Stuur ons je beste idee en leg uit hoe je het hebt bedacht. Vertel ons wat je heeft geïnspireerd en help ons het verhaal en het concept achter je ontwerp te begrijpen.

WIN €5.000

Het beste idee wordt beloond met €5000 en zal samen met ons bedrijf worden uitgewerkt. Je deelname aan de wedstrijd wordt beloond met een actiecode* voor 50% korting op je volgende bestelling bij Pixartprinting.

*De actiecode geeft recht op een korting van 50%, die toegepast kan worden bij één opdracht met een maximale waarde van €200 (of een overeenkomstige waarde in andere valuta) en gebruikt kan worden voor heel het assortiment tot en met 30/09/2016. De actiecode is niet overdraagbaar en zal uitsluitend aan deelnemers worden toegewezen die over een actief account beschikken op het moment dat de wedstrijd eindigt. Als de wedstrijd is geëindigd, na 01/09/2016, zal Zooppa contact opnemen met de deelnemers om de actiecode te geven.

LEES DE INSTRUCTIES

Wil je meer weten? Lees dan direct alle instructies en voorwaarden.

Deadline: 1 september 2016.

DOE NU MEE

Is alles duidelijk? Upload je idee en ontvang 50% korting op je volgende bestelling bij Pixartprinting.

Deadline: 1 september 2016.

PIXARTPRINTING LOGO CONTEST

OVERTUIG ONS!

Startdatum: 27 juni 2016 15:00 (GMT+1)

Sluitdatum: 1 september 2016 15:00 (GMT+1)

N.B.: De ingezonden grafische ontwerpen zullen alleen zichtbaar zijn voor Pixartprinting. Alle ideeën die niet hebben gewonnen blijven eigendom van de ontwerpers.

WAAR HET OM GAAT

Sinds zestien jaar is Pixartprinting de technologische partner in printen voor duizenden klanten die op onze webwinkel vertrouwen. Dagelijks worden meer dan 8.000 grafische ontwerpen op ons platform geüpload om op diverse materialen te worden afgedrukt en vervolgens naar heel Europa, en nu ook in de Verenigde Staten, te worden verzonden.
Pixartprinting blijft groeien, zich verbeteren en ontwikkelen om bij de tijd te blijven en in deze geest is deze wedstrijd ontstaan: voor het eerst wenden we ons tot het enorme netwerk van creatieve en grafische professionals die al jaren voor Pixartprinting kiezen.

WAAR WE NAAR OP ZOEK ZIJN

We zoeken een idee waarop we een nieuw logo kunnen baseren dat eigentijds is en dat de onderscheidende kenmerken van Pixartprinting en zijn voortdurende ontwikkeling uitdrukt. Het gaat erom dat het evocatief is. Je hoeft niet per se een definitief ontwerp in te zenden. Wat we zoeken is een idee voor een logo.
Je mag ook een schets inzenden en uiteraard mag je alle grafische materialen bijvoegen die nodig zijn om het creatieve potentieel van je idee over te brengen: hoe je op het idee bent gekomen en/of enkele voorbeelden van de inspiratiebronnen en onderliggende concepten zijn voor ons interessanter dan de vectorafbeelding van het logo.
Het winnende idee zal het uitgangspunt vormen van waaruit we het nieuwe logo van Pixartprinting gaan creëren.

HET BEDRIJF

Pixartprinting, opgericht in 1994 door Matteo Rigamonti, specialiseert in online printservices voor klein formaat (tijdschriften, catalogi, kaarten, stickers, etiketten, brochures, verpakkingen, etc.), groot formaat (hr-afbeeldingen, posters, affiches, banners, displays, etc.), verpakkingen, bedrukken van textiel en veel meer. Pixartprinting telt momenteel 500 werknemers, circa 250.000 actieve klanten in heel Europa en verwerkt gemiddeld 8.000 printopdrachten per dag. De productie vindt plaats bij het hoofdkantoor in Quarto D’Altino, Italië. Het bedrijf beschikt over het meest geavanceerde machinepark in Europa, waardoor snelle en tijdige levering in Italië en daarbuiten wordt gegarandeerd. Klanten kunnen rekenen op uitstekende ondersteuning dankzij deskundige medewerkers die hen in hun eigen taal bijstaan. 96% van de aandelen van Pixartprinting is in handen van Cimpress, wereldwijd leider op het gebied van online printen.

ONZE BEDRIJFSWAARDEN

Pixartprinting gelooft in respect voor mensen en het milieu, een shared value die essentieel is voor het opbouwen van relaties en initiatieven.
Onze bedrijfswaarden zijn innovatie, kwaliteit, concurrentievermogen, technologische voorsprong.

TARGET

Waar een project gepromoot wordt, moet er geprint worden, op elk materiaal en in elk formaat. Dit geldt voor iedereen, particulieren en bedrijven.

TECHNISCHE VEREISTEN

Je kunt je idee uploaden in jpg-, tiff- en pdf-formaat. Je mag al het grafische en tekstmateriaal bijvoegen dat bijdraagt aan een beter begrip van het creatieve potentieel van je ontwerp.

De ingezonden ontwerpen moeten originele en ongepubliceerde werken zijn.

Als je bij je idee concrete voorbeelden wilt geven, zoals suggesties voor reclamecampagnes of toepassingsvoorbeelden van het logo, dan kun je hiervoor stockafbeeldingen gebruiken (met watermerk). Deze dienen alleen voor intern gebruik, zodat we het ontwerp kunnen beoordelen en je idee zo goed mogelijk kunnen begrijpen.

De bestanden die op Zooppa worden geüpload mogen geen verwijzing naar de ontwerper bevatten. Bestanden met verwijzingen naar de identiteit van de ontwerper zullen niet door Zooppa naar Pixartprinting worden verzonden.

De winnaar wordt misschien gevraagd met Pixartprinting samen te werken om het ontwerp verder uit te werken (met een daarvoor bestemd budget dat eventueel met de ontwerper wordt overeengekomen).

Instructies voor het uploaden: een voorbeeldbestand met een afbeelding van het ontwerp (in jpg-, png- of gif-formaat) moet bij de eerste stap worden geüpload. Bij de tweede stap kan extra materiaal (presentaties, afbeeldingen, toepassingen) in een zipbestand worden geüpload.

N.B.: Je idee zal alleen door Pixartprinting worden bekeken en zal op geen enkel moment met derden worden gedeeld.

BESCHIKBARE MATERIALEN

Het referentiepunt voor je onderzoek is onze website www.pixartprinting.nl
Hier kun je alle informatie vinden over wie we zijn en waar we naar streven.
Je krijgt niet ons huidige logo noch referenties die je zouden kunnen beïnvloeden: we staan voor alles open!

WAT ER MET JE IDEE GEBEURT

Het winnende idee wordt verder uitgewerkt door het interne creatieve team van Pixartprinting of in directe samenwerking met de ontwerper (met een daarvoor bestemd budget dat eventueel met de ontwerper wordt overeengekomen).
De ingezonden grafische ontwerpen zullen alleen voor Pixartprinting zichtbaar zijn. Alle ideeën die niet hebben gewonnen blijven eigendom van de ontwerpers.

BELONING

Pixartprinting zal uit alle inzendingen naar eigen goeddunken het beste ontwerp kiezen. De ontwerper zal een bruto beloning van €5.000** ontvangen.

Daarnaast zullen alle gebruikers die een creatief ontwerp hebben ingezonden recht hebben op 50% korting op hun volgende bestelling bij Pixartprinting.

**De netto beloning is het bedrag verminderd met 25% belasting.

LET OP

Bij deelname aan deze wedstrijd op Zooppa dien je je verplicht aan de instructies en het algemene wedstrijdsreglement te houden.

Er kan niet aan deze wedstrijd worden meegedaan met symbolen, logo's of afbeeldingen die met een licentie zijn verkregen op websites met stockafbeeldingen. Alle ingezonden content (afbeeldingen, teksten, etc.) moet origineel zijn.

Bij het uploaden van een ontwerp op Zooppa verklaar je over alle rechten te beschikken en op geen enkele wijze inbreuk te maken op auteursrechten. Zend dus alleen content in waarvan jij de auteur bent, anders word je gediskwalificeerd.

Voor elke inzending die je uploadt moet je verplicht de copyrightverklaring tekenen en deze met je ontwerp op Zooppa uploaden.

De eigenaar van het winnende ontwerp zal verzocht worden het bronbestand van het ontwerp af te geven en de exclusieve gebruiksrechten voor zowel online als offline kanalen over te dragen.

Voor meer informatie of toelichting met betrekking tot de wedstrijd kun je het speciale forum raadplegen of contact opnemen met Zooppa Italia: zooppa.ita@zooppa.com

DOE NU MEE

Is alles duidelijk? Upload je idee en ontvang 50% korting op je volgende bestelling bij Pixartprinting.

Deadline: 1 september 2016.