Basic masker

Onze Basic maskers, vanaf 5 stuks verkrijgbaar, zijn geen persoonlijk beschermingsmiddel noch een medisch hulpmiddel, maar kunnen wel helpen om uzelf en uw medewerkers te beschermen.

  • Enkellaagse stof
  • Gedesinfecteerd met ozon
  • Geproduceerd en verpakt in Italië.
Ontdek meer

Gepersonaliseerde stoffen gezichtsmaskers van Pixartprinting

Het gezichtsmasker maakt momenteel helaas deel uit van ons dagelijks leven. In deze bijzonder moeilijke periode staat uw veiligheid, en die van uw dierbaren, voorop. Daarom hebben wij bij Pixartprinting besloten om onze afdruktechnologie te gebruiken voor de productie van gepersonaliseerde stoffen gezichtsmaskers. U kunt uw logo of een andere geschikte afbeelding laten drukken op de buitenkant van de 100% polyester gezichtsmaskers, die u in de wasmachine kunt wassen en kunt hergebruiken.

We willen benadrukken dat dit geen persoonlijk beschermingsmiddel is of een medisch hulpmiddel, maar een masker voor niet-professioneel gebruik. De maskers kunnen in de wasmachine tot 60 graden worden gewassen en worden voor verpakking gedesinfecteerd met een ozonbehandeling.

U kunt uw nieuwe gepersonaliseerde gezichtsmaskers in een paar klikken op deze pagina bestellen: selecteer de gewenste opties en het gewenste aantal. U ontvangt uw product direct op uw werk (of thuis) met onze snelle en stipte verzendingen.

Online personalisering van stoffen gezichtsmaskers

U kunt uw stoffen gezichtsmaskers snel en eenvoudig personaliseren. U kunt in een paar klikken uw gewenste opties selecteren om uw ideale product vorm te geven:

  1. Design: u kunt een van onze vooraf gedefinieerde afbeeldingen kiezen of de optie "Personaliseerbaar" selecteren om uw eigen afbeelding op het masker te drukken, zoals uw logo. In dat geval raden we u aan om de handige template te downloaden op deze pagina, met alle aanwijzingen van onze experts voor de correcte instellingen van het afdrukbestand.
  2. Hoeveelheid: als u klaar bent met personaliseren, geeft u aan hoeveel u wilt bestellen en u ziet direct de gratis prijsopgave die automatisch wordt gegenereerd.

Vergeet niet dat onze klantenservice tot uw beschikking staat als u vragen of speciale verzoeken heeft.

De bijdrage van Pixartprinting aan de Covid-19-uitdaging

We doneren de eerste 20.000 gepersonaliseerde maskers aan de Protezione Civile en we zullen een deel van de productie reserveren voor de hulpverleningsinstanties voor solidariteitsacties, zonder enig winstoogmerk. We zijn ook klaar om uw bestellingen te ontvangen.

Daarbij hebben we op onze website een nieuwe categorie aangemaakt "Coronaviruscrisis", waar we producten aan hebben toegevoegd die zijn ontworpen om professionals en bedrijven te helpen bij hun dagelijkse inspanningen om de veiligheid van hun klanten en medewerkers te garanderen. Ontdek ze hier en bestel ze in een paar klikken!

Organiseert u een initiatief in verband met de Covid-19-noodsituatie en kunnen wij u helpen met onze afdrukservice? Neem dan contact op met custom.solutions@pixartprinting.com.