Zonnebril California

California zonnebril. Comfortabele alledaagse zonnebril met gekleurd polycarbonaat frame en acryl lenzen met trendy spiegelafwerking. Voldoet aan de normering categorie 3. De California zonnebrillen zorgen voor vermindering van de schittering van de zon en hebben een hoge UV 400-bescherming. EN ISO 12312-1 Bevat een opbergetui dat ook kan worden gebruikt als een reinigingsdoekje.

  • Afmetingen: 18 x 19 x 8 cm
  • Gewicht: 38 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Uw merk in het zonnetje

In de zomer is het belangrijk om de ogen te beschermen met een geschikt product. Zonnebril California voldoet aan de vereisten van categorie 3 van de EN ISO 12312-1 norm en is daarmee ideaal voor het beschermen van uw ogen tegen fel zonlicht. Geef uw klanten, werknemers en zakenpartners dit nuttige gadget cadeau. Door de bril te bedrukken met uw logo of boodschap springt uw merk altijd in het oog.

Gebruikstoepassingen

Zonnebrillen worden vooral buiten gebruikt en zijn daarmee het perfecte gratis gadget bij elk buitenevenement. Deel ze bijvoorbeeld uit tijdens sportevenementen die u sponsort, met name 's zomers (zoals beachvolleybaltoernooien), of als cadeautje bij de lancering van typisch zomerse producten (zoals zonnebrandcrèmes).

Uw merk op deze zonnebril

Voor dit lichte (38 gr) en compacte (18x19x8 cm) product kunt u kiezen uit 6 verschillende kleuren: zwart, appelgroen, royal blauw, rood, wit en oranje. Bedrukken kan op een van de brillenpoten: kies voor de linker of de rechter, voor beide kanten geldt een oppervlak van 60x7 mm. De gebruikte druktechniek is tampondruk met 1 of 2 kleuren. Voor de eerste kleur kunt u gebruik maken van een eigen aangepaste kleur, of kiezen uit de 12 standaardkleuren. De tweede kleur is optioneel en biedt de keuze uit 11 standaardopties plus uw aangepaste kleur.

De juiste zomerproducten

Naast deze zonnebril kunt u nog meer zonbescherming bieden met pet Memphis. Voor uw uitstapjes naar het strand of in de bergen is er de koeltas Kumla: een waardevol cadeau waarmee klanten, werknemers en zakenpartners uw merk uitdragen.