Zaklamp Leonis

Leonis zaklamp. Stijlvolle zaklamp met 9 heldere LEDs. Polsriempje, aan-/uit-drukknop aan de achterkant. Werkt op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen). Aluminium.

  • Afmetingen: 8,6 x Ø 2,6 cm
  • Gewicht: 27 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Laat uw merk stralen

Zaklamp Leonis met 9 witte LED-lampjes is het ideale product om zelfs de donkerste hoekjes eenvoudig te verlichten. Deze zaklamp is niet alleen handig maar ook zeer handzaam: dit product is vederlicht (27 gr) en compact (8,6 cm lang bij een diameter van 2,6 cm). Daarbij zorgt de aan- en uitknop aan de achterzijde van deze zaklamp voor het juiste gebruiksgemak. De 3 benodigde AAA-batterijen zijn niet inbegrepen bij deze zaklamp. Ten slotte zorgt het polsbandje ervoor dat u dit artikel kunt gebruiken zonder bang te zijn dat u hem laat vallen of verliest.

Profiteer van de personalisatiemogelijkheden

Promoot uw merk met zaklamp Leonis door via lasergravure uw logo of boodschap op het product te printen. Dat kan op een oppervlak van 35x10 mm in het middengedeelte van het product. Kies uit 3 verschillende kleuren, zilver, rood en royal blauw.

Gebruikstoepassingen

Zaklampen komen altijd van pas, in elk huishouden en elk bedrijf. Geef ze daarom cadeau aan nieuwe klanten op externe evenementen, aan uw zakenpartners en aan uw werknemers. Laat uw logo of boodschap op het artikel graveren en val extra op.

Onze technologische artikelen

We hebben ook andere promotionele en personaliseerbare artikelen die geschikt zijn voor klanten en werknemers in de technologiesector.