Oordopjes Sargas

Sargas oordopjes. Super lichtgewicht stijlvolle oordopjes. Geschikt voor smartphone, tablet en alle muziekspelers met een 3,5 mm audio-ingang. Met handige opbergdoos. ABS Kunststof.

  • Afmetingen: 7,2 x 7,2 x 2,2 cm
  • Gewicht: 48 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

De juiste oordopjes voor al uw apparaten

Gebruik de kunststof oordopjes Sargas om muziek te luisteren op elk apparaat. Het product is compatibel met devices met audio-aansluiting van 3,5 mm. Dankzij het lichte gewicht (48 gr) en compacte afmetingen (7,2x7,2x2,2 cm) is dit een zeer handzaam en trendy product.

Uw merk op deze oordopjes

Dit product wordt geleverd in een wit, transparant opbergdoosje, waarop het logo of de boodschap van uw merk kan worden geprint. Personaliseren is mogelijk via tampondruk met 1 of 2 kleuren. Voor de eerste kleur zijn er 12 standaardmogelijkheden beschikbaar, voor de tweede kleur, als u die wenst te gebruiken, zijn er 11 standaardkleuren. Voor beide kleuren kunt u ook een aangepaste kleur opgeven, als u die al hebt.

De oordopjes zelf zijn in 3 verschillende kleuren beschikbaar: zwart, royal blauw en wit.

Het juiste technologische geschenk

Oordopjes zijn het beste cadeau voor wie handige accessoires zoekt voor bij zijn apparaten. Bent u actief in de mobiele telefonie of de elektronica, geef dan dit gepersonaliseerde product cadeau aan uw klanten. Voor wie graag muziek luistert zijn oordopjes altijd een fijn geschenk: u kunt er zeker van zijn dat uw cadeau bij uw klanten, werknemers en zakenpartners in de smaak valt.

Andere ideeën voor gratis gadgets

We hebben ook andere personaliseerbare artikelen in de categorie technologie. Wilt u ook telefoontjes kunnen beantwoorden, dan zijn de oordopjes Braided de juiste keuze. Om muziek te luisteren zonder oordopjes kunt u gebruik maken van bluetooth luidspreker Clip. Ook kunt u het batterijniveau van uw apparaten altijd onder controle houden met deze power bank.