Houten potlood met gekleurde gum Cay

Houten potlood, ongeslepen, met naturel omhulsel en gekleurde gum.

  • Afmetingen: 19 x ø 0,7 cm
  • Gewicht: 6 g
Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Een onmisbaar relatiegeschenk

Praktisch, licht en altijd klaar voor gebruik: het houten potlood met gekleurde gum Cay (met diameter van 0,7 cm en lengte van 19 cm) is een onmisbaar accessoire voor elk kantoor. Het product kan gepersonaliseerd worden: bedruk het met uw logo of boodschap en uw klanten zullen zich u snel herinneren en uw handige gadget dagelijks gebruiken.

Gebruikstoepassingen

Dankzij zijn bruikbaarheid wordt het potlood Clay altijd gewaardeerd en is het dus het perfecte relatiegeschenk om op beurzen en evenementen uit te delen. Maar u kunt de potloden ook voor kantoor bestellen. Zo heeft u op uw bureau een product met uw logo of boodschap dat u kunt gebruiken voor werk maar ook makkelijk kunt meegeven aan klanten.

Op elk potlood uw merk

U kunt uw logo of boodschap op het bovenste deel van het potlood drukken (in een gedeelte van 70x5 mm), met een tampondruk met 1 of 2 kleuren. Voor de eerste kleur heeft u de keuze uit maar liefst 12 standaardopties. U kunt ook uw eigen kleur opgeven. Voor de tweede kleur, die optioneel is, kunt u uit 11 standaardopties kiezen of uw eigen voorkeur opgeven.

Producten die met het potlood Clay gecombineerd kunnen worden

U kunt dit product gebruiken om uw afspraken in uw agenda te noteren. Mocht u nog meer gepersonaliseerde gadgets wensen, dan hebben we vele andere kantoorartikelen in ons assortiment.