Frisbee Taurus

Taurus frisbee. Stevige frisbee. Conform EN71. PP kunststof.

  • Afmetingen: 2,2 x Ø 23 cm
  • Gewicht: 73 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Het ideale vrijetijdsartikel

Geef ook buiten maximale zichtbaarheid aan uw merk, frisbee Taurus is de juiste keus voor in het park of op het strand. Het is een heel licht product (slechts 73 gr) met een compact formaat. Met zijn diameter van 23 cm en diameter van 2,2 cm past hij in elke tas en neemt u hem overal mee naar toe. Dit product voldoet aan de EN 71-normserie, de wetgeving waarin de veiligheidscriteria voor speelgoed worden vastgesteld, waardoor de veiligheid gegarandeerd is.

Creëer de perfecte frisbee

U kunt kiezen uit 5 verschillende kleuren: appelgroen, royal blauw, rood, wit en oranje. U kunt in het middengedeelte van de frisbee een oppervlak van 55x55 cm personaliseren. Voeg uw logo of boodschap toe via tampondruk met 1 of 2 kleuren: voor de eerste kleur heeft u de keuze uit 12 standaardkleuren, de tweede kleur is optioneel en biedt de keuze uit 11 standaardopties - behalve de kleuren die u op de site ziet kunt u ook kiezen voor een of twee aangepaste kleuren.

Gebruikstoepassingen

Een frisbee is speelgoed dat geschikt is voor buiten. Gebruik hem voor al uw buitenevenementen, vooral op het gebied van sport, vakantie of activiteiten voor kinderen.

Andere vrijetijdsartikelen

Naast deze frisbee, zijn er nog meer leuke cadeau-artikelen waarmee uw klanten en werknemers zich buiten kunnen vermaken. Met onze strandbal bijvoorbeeld; met zonnebril California of pet Memphis, die u allemaal kunt bedrukken met uw logo of boodschap, kan er ook tijdens de warmste uren van de dag buiten worden gespeeld.