Bluetooth luidspreker Nomia

Nomia Bluetooth® luidspreker. Draagbare Bluetooth speaker met interne oplaadbare batterij, goed voor 4 uur non-stop muziek. Speaker kan worden aangesloten via Bluetooth® of met de 3,5 mm audiokabel. Audio- en oplaadkabel meegeleverd. Geleverd in een witte kartonnen geschenkverpakking. ABS Kunststof.

  • Afmetingen: 4 x 5,5 x 5,5 cm
  • Gewicht: 57 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Laat overal van u horen

Vier uur ononderbroken muziek: met de kunststof speaker Nomia kunt u naar uw favoriete nummers luisteren, zowel via bluetooth als met de audiokabel van 3,5 mm (meegeleverd), die direct in uw apparaat geplugd kan worden. De batterij is oplaadbaar, dankzij de meegeleverde kabel. Vanwege zijn lichtheid (slechts 57 g) en compactheid (4x5,5x5,5 cm) is de bluetooth-speaker Norma praktisch en handzaam: u kunt hem overal mee naartoe nemen, ook dankzij de lange batterijduur.

Personaliseer uw product

U kunt uw boodschap of logo op de speaker afdrukken, door middel van tampondruk met 1 of 2 kleuren. Voor de eerste kleur heeft u de keuze uit 11 standaardopties en voor de tweede (die optioneel is) 10. U kunt ook uw eigen kleur opgeven. Het is ook mogelijk om de kleur van de speaker te kiezen. Hij is verkrijgbaar in zwart, wit, blauw, fluorescerend geel en rood.

Zet de toon op evenementen

Speel op uw inauguraties, festivals en culturele bijeenkomsten passende muziek op de achtergrond door verscheidene speakers in de ruimte te plaatsen. Uw klanten zullen zeker blij zijn met dit praktische en leuke relatiegeschenk. Omdat het uw merk draagt zullen ze u niet vergeten.

De juiste producten voor uw presentatie

Nu u een leuke speaker voor uw evenementen heeft geregeld, kunt u zich bezighouden met de aankleding. Bekijk eens ons gedeelte voor decoratie en interieur om uw ruimtes elegant in te richten. Wilt u voor een originele touch zorgen, dan kunnen onze promotiemeubels van pas komen.