Aluminium powerbank 2200 mAh Bolt

Aluminium powerbank met een batterijvermogen van 2200 mAh, voldoende om een mobiele telefoon of een tablet op te laden. De powerbank wordt met de meegeleverde USB-kabel binnen 2 uur opgeladen. Wordt in een wit kartonnen doosje geleverd.

  • Afmetingen: 9,1 x ø 2,2 cm
  • Gewicht: 67 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Nooit meer een lege batterij

Met aluminium powerbank Bolt 2200 mAh slaat u twee vliegen in een klap. Ten eerste komt u tijdens uw werk niet met een lege batterij te zitten; laad het product in 2 uur op met de inbegrepen usb-kabel die u in de witte kartonnen verpakking vindt. Dankzij zijn geringe gewicht (67 gr) en handzame afmetingen (9,1 cm lang en diameter 2,2 cm) is deze powerbank makkelijk mee te nemen. Daarbij biedt u uw klanten een waardevol technologisch accessoire dat zeker in de smaak valt. En dat niet alleen, u kunt het product ook bedrukken en er een uniek gadget van maken.

Gebruikstoepassingen

Deze handige powerbank komt van pas in elk bedrijf. Neem hem mee tijdens evenementen en wees altijd verzekerd van een opgeladen batterij. Bedruk dit gadget met uw logo of boodschap, doe het cadeau en zodat uw merk opvalt bij het publiek. Ten slotte is dit accessoire ook altijd handig op kantoor: bestel het ook voor uw personeel.

Uw merk op deze powerbank

U kunt een gedeelte (65x7 mm) van dit artikel personaliseren met uw logo of boodschap. Er zijn twee druktechnieken beschikbaar: tampondruk met 1 of 2 kleuren en lasergravure. Bij tampondruk kunt u voor de eerste kleur kiezen uit de 12 aanwezige kleuren op de site of een eigen kleur opgeven. Voor de twee kleur, die niet verplicht is, zijn er 11 standaardkleuren beschikbaar; het is ook mogelijk een aangepaste kleur op te geven.

Producten om met deze powerbank te combineren

Er zijn ook andere gadgets beschikbaar in de categorie technologie, zoals de 5 in 1 oplaadkabel Squad. Zoekt u hetzelfde product maar in een ander materiaal, dan is er de kunststof powerbank Flash.