Aluminium balpen Hawk

Aluminium balpen met klikmechanisme.

  • Schrijfkleur: zwart
  • Afmetingen: 14,2 x ø 1 cm
  • Gewicht: 14 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Een cadeau dat altijd op prijs gesteld wordt

Zoekt u een functioneel en altijd actueel relatiegeschenk, dan is balpen Hawk wellicht iets voor u. Dit aluminium artikel met zwarte schrijfkleur heeft een handig klikmechanisme voor extra gebruiksgemak. Het product is 24,2 cm met een diameter van 1 cm en eenvoudig in gebruik, dankzij zijn gewicht van slechts 14 g.

Het gadget dat reclame voor u maakt

Personaliseer deze pen en zorg dat uw klanten zich uw merk herinneren: print uw boodschap of logo op een gedeelte van de pen. De eerste techniek, die gebruikt kan worden op een oppervlakte van 70x5 mm, is tampondruk met 1 of 2 kleuren. Als eerste kleur kunt u kiezen voor uw aangepaste kleur of voor een van de 12 kleuren op de site. De tweede kleur is optioneel en biedt de keuze uit uw aangepaste kleur of 11 standaardkleuren. De tweede techniek is lasergravure op een oppervlak van 80x5 mm.

Kies ook de juiste kleur voor deze pen, u hebt de keuze uit groen of oranje.

Toepassing

Dit artikel kan eenvoudig in grote hoeveelheden worden vervoerd, bijvoorbeeld voor evenementen. Geef uw gepersonaliseerde pennen cadeau zodat nieuwe klanten aan u blijven denken. Daarbij is dit product ideaal voor op kantoor: zowel voor eigen gebruik als om uit te delen aan bezoekers.

Producten om te combineren met balpen Hawk

We hebben voor u een ruim assortiment aan gepersonaliseerde gadgets voor in de vrije tijd.