Aluminium balpen Cork

Aluminium balpen met rubberen afwerking en klikmechanisme.

  • Schrijfkleur: zwart
  • Afmetingen: 14,4 x ø 1 cm
  • Gewicht: 14 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Strak en elegant

Zoekt u een elegant en stijlvol cadeau dat bij elke gelegenheid van pas komt? Dan is aluminium balpen Cork het juiste artikel voor u. Deze handige pen (met een gewicht van slechts 14 gr, lengte van 14,4 cm en diameter van 1 cm) is gemaakt van aluminium, heeft een rubberen afwerking en is over de hele basis te personaliseren. Door middel van lasergravure kunt u uw logo of boodschap afdrukken op een oppervlak van 70x5 mm, zodat het product het perfecte hulpmiddel wordt bij het promoten van uw merk.

Kies ook uw favoriete kleur voor deze pen met zwarte schrijfkleur en klikmechanisme. Er zijn vier verschillende mogelijkheden: royal blauw, wit, oranje en groen.

Gebruikstoepassingen

Balpen Cork is perfect voor het dagelijkse kantoorleven. Leg ze op uw bureau, geef ze cadeau aan klanten die op bezoek komen en benut zo hun reclamepotentieel. Ze zijn ook handig tijdens evenementen waaraan u deelneemt: val op bij uw publiek door uw pennen cadeau te geven.

De beste combinatie met balpen Cork

Gebruik dit artikel om evenementen te noteren op uw weekplanner of om uw afspraken te noteren in een notitieboek. Er is ook een groot assortiment aan gepersonaliseerde gadgets.